Welkom bij Popcontact

       Kleinschalig poppentheater in tijden van Corona

                               Raamtheater en theater op het tuinpad.

Ook in deze periode van Corona zijn kinderen jarig en bereiken volwassenen mijlpalen. Het kan alleen nog niet gevierd worden, zoals je zou willen. Toch kan je ook nu je kind, partner of ouder(s) verrassen met unieke act of voorstelling op het tuinpad. Ook volwassenen die in beschermd wonen, vanwege dementie of een verstandelijke beperking, kunnen genieten van Raamtheater. Hieronder lees meer over de Corona-proof mogelijkheden voor kinderen, volwassenen en ouderen. 

 

Verder ben ik momenteel druk met de nieuwe voorstelling voor de Kinderboekenweek 2020:

Terug naar de Riddertijd. De voorstelling is al te boeken. 

 

Voor de voorleesweken van 2021 wordt een speciale peuter-editie van de voorstelling Chico's avontuur ontwikkeld: Coco en Chico. Ook deze voorstelling is al te boeken. 

Kinderen

Theater buiten

 

Je kind is jarig of de juf neemt afscheid en ... plots verschijnt er een vrolijke pop die de tuin of op het schoolplein komt schoonmaken. Het is Rifka. Zij doet het allemaal allemaal nèt een tikkie anders....

Volwassenen

 Theater op het Tuinpad

 

Een dierbaar familielid of collega een verrassing  bezorgen kan met tante Rosa. Zij brengt bloemen, zingt een lied en spreekt mooie woorden op het tuinpad.

De workshop voor profes-sionals zijn weer te boeken. 

Ouderen

Raamtheater

 

Een vrolijk moment voor mensen in verpleeghuizen en instellingen met Benno, de ramenlapper. Een klein mannetje verschijnt voor het raam. Hij maakt contact met de bewoners, zingt bekende liedjes en lapt de ramen.

       Reguliere aanbod Popcontact:     

Kinderen

Voorstellingen en workshops

 

Kinderen gaan helemaal op in

de magische wereld van het poppenspel, tijdens de  

voorstellingen van Popcontact

De voorstellingen worden ervaren als sfeervol, intiem en vrolijk! Ook kunnen kinderen zelf aan de slag met poppen maken of bespelen tijdens creatieve workshops.

Popcontact speelt op scholen (regulier, SBO, ZMLK), kinder-opvang, festivals, verjaardagen. Voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, is de voorstelling Chico! ontwikkeld.

Volwassenen

Acts en workshops

 

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator. Het is Rosa van Ruijsendaal, zij komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. 

Deze en meer onvergetelijke  acts biedt Popcontact tijdens uw feest of jubileum 

Zelf (meer) gebruik willen maken van poppen in het onderwijs of de zorg? Popcontact verzorgt 

De kracht van Poppenspel'; 

workshops waarin je leert hoe je je poppen en kinderen kunt  bespelen. 

Ouderen

Optredens en voorstellingen

 

Voor iedereen met herinneringen van 70 jaar en ouder is de voorstelling Een koffer vol Liefde een feest der herkenning. De voorstelling is zeer geschikt voor een feest, seniorenmiddag, een gouden bruiloft, dagcentra voor mensen met (beginnende) dementie en verpleeghuizen. 


Rifka ontmoet... zorgt voor vrolijke en ontroerende ontmoetingen tussen poppen en mensen met dementie of een verstandelijke beperking. Ook de huiskamervoorstellingen zijn speciaal voor hen ontwikkeld.

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Chico en moeder