Welkom bij Popcontact

 

Op zoek naar een sfeervolle poppentheatervoorstelling voor kinderen, een ludieke act voor een feest, een workshop voor kinderen of volwassenen? Of bent u op zoek naar een bijzonder optreden met poppen voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking ?

Bij Popcontact ben je op het juiste adres. Anke van Vliet-Zwiers maakt verbinding met mensen, 

door verhalen te ontlokken en te vertellen met poppenspel. Zo creëert Anke uniek Popcontact. 

Voorstellingen

 

Kinderen gaan helemaal op in de magische wereld van het poppenspel, tijdens  voorstellingen uit koffers of kastenDe voorstellingen worden ervaren als sfeervol, intiem en vrolijk! Popcontact speelt op scholen, kinderopvang, festivals, verjaardagen en òòk in het speciaal (basis)onderwijs en de jeugdzorg. 

Ludieke acts

 

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator. Ze blijkt een oude bekende te zijn, Rosa van Ruijsendaal, en komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. Een onvergetelijke ervaring. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Spel in de zorg

 

Vrolijke en ontroerende ontmoetingen

tussen mensen en poppen. In het interactieve Poppenspel en de huiskamer voorstellingen voor mensen met dementie

of een verstandelijke beperking staat het verhaal van de ander, hoe klein ook, centraal. Het Pop-contact is elke keer anders. Dat maakt het zo bijzonder.

Workshops

 

Popcontact geeft inspirerende workshops aan zowel kinderen als volwassenen. Kinderen leren poppen maken en bespelen. Voor professionals binnen zorg en onderwijs is er 'De kracht van Poppenspel'. Je leert poppen te bespelen en kunt het geleerde direct in je werk toepassen.

 Popcontact   06-30475473   Popcontact@yahoo.com                            Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
De poppen van Roodkapje