Welkom bij Popcontact

  • Ben je op zoek naar een poppentheater-op-maat voor kinderen, volwassenen en ouderen die van goede zorg afhankelijk zijn? Poppen zijn een prachtig instrument zijn tot verbinding, spel, plezier en verwondering. Ik zorg voor zeer persoonlijk Pop-Contact op maat binnen de zorg.

  • Ben je op zoek naar een sfeervolle en grappige voorstelling voor of workshop voor kinderen uit regulier of speciaal (basis) onderwijs? Dan ben je hier op het goede adres.  

  • Wil je zelf poppenspel wilt inzetten in je werk binnen zorg of onderwijs en weet je niet goed hoe? Ik leer je in een of twee workshops de beginselen van poppenspel. 

  • Ben je op zoek naar een ludieke act voor het feest van een volwassene? Ik bied met een heel bijzondere act een onvergetelijk moment voor jouw jubileum. 

Bij Popcontact vind je interactief poppenspel, voorstellingen, workshops en acts voor alle leeftijden, met als specialisatie de zorg en speciaal (basis) onderwijs. Popcontact levert maatwerk. Ik zoek met jou naar het best passende programma voor jouw feest, organisatie of situatie.

Corona: Om alle risico's op verspreiding van het virus te vermijden speel ik tijdens de lock-down geen voorstellingen. Ik werk in de luwte aan een nieuwe act voor verpleeghuizen De Bloemenkar èn een vervolg op de workshop De kracht van Poppenspel. 

Ik ben natuurlijk wel bereikbaar voor vragen en boekingen voor nà de lock-down.

Kinderen

Voorstellingen en workshops

 

Kinderen gaan helemaal op in

de magische wereld van het poppenspel. De voorstellingen van Popcontact worden ervaren als sfeervol, intiem

en vrolijk! Ook kunnen kinderen zelf aan de slag met poppen(spel) tijdens creatieve workshops.

Popcontact speelt binnen onderwijs (SBO, SO en regulier), kinderopvang en op verjaardagen.

Voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, is de bijzondere voorstelling Chico! ontwikkeld.

Volwassenen

Acts en workshops

 

 

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator. Het is Rosa van Ruijsendaal, zij komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. 

Deze en meer onvergetelijke  acts biedt Popcontact tijdens uw feest of jubileum 

Zelf (meer) gebruik willen maken van poppen in het onderwijs of de zorg? Boek dan voor het team De kracht van Poppenspel'; workshops waarin je leert hoe je je poppen kunt bespelen. 

Ouderen

Optredens en voorstellingen

 

 

Voor iedereen met herinneringen van 70 jaar en ouder is de voorstelling Een koffer vol Liefde een feest der herkenning. De voorstelling is zeer geschikt voor een feest, seniorenmiddag, een gouden bruiloft, dagcentra voor mensen met (beginnende) dementie en verpleeghuizen. 


Rifka ontmoet... zorgt voor vrolijke en ontroerende ontmoetingen tussen poppen

en mensen met dementie of een verstandelijke beperking.

Ook de huiskamervoorstellingen zijn speciaal voor hen ontwikkeld.

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now