Acts met poppen

Een ludieke act op je feestdag tijdens de Corona-crisis

voor het raam of op het tuinpad 

Ook in deze periode van Corona bereiken volwassenen mijlpalen en zijn echtparen 50 jaar getrouwd. Het kan alleen niet gevierd worden, zoals je graag zou willen.

Toch kan je ook nu je partner of ouder(s) verrassen met een ludieke act met tante Rosa op het tuinpad. Rosa komt bloemen brengen, zingt en spreekt de jarige of jubilerende (op afstand) toe. 

 

In de linker kolom hieronder vind je meer informatie over deze act en de reacties hierop. Neem gerust contact op voor meer informatie

Als het leven weer gevierd mag worden met groepen, kunt u uw jubileum, familie of bedrijfsfeest u een heel bijzondere, persoonlijke en onvergetelijke touch geven met een van van de karakteristieke figuren van Popcontact. Er zijn 2 verschillende acts, waarbij de jubilaris èn de gasten in het zonnetje worden gezet. 

De 3-de act met Rifka is heel passend op feest voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze schoonmaakster verrast en raakt iedereen. Neem gerust contact op voor meer informatie

Tante Rosa:

Een unieke speech.

Tijdens een (jubileum)feest  wandelt op een onverwacht moment Rosa van Ruijsendael binnen met haar rollator. Zij is

de oude buurvrouw, tante of collega en weet allerlei anekdotes te vertellen. Het wordt een onvergetelijk moment, waarop de jubilaris/jarige en zijn/haar dierbaren op unieke wijze in het zonnetje wordt gezet.

Na afloop geeft Rosa een klein aandenken of een doosje voor wensen van de gasten, die eerder verzameld zijn door de Dromenvanger. 

Reacties:

 

Juliette:

Tante Rosa kwam langs op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Een persoonlijk verhaal vol humor, waar jong en vooral ook oud hartelijk om hebben gelachen. De manier waarop het karakter Tante Rosa is neergezet is zeer treffend, herkenbaar en weer vol humor. Het was het hoogtepunt van het feest!

Dank Anke! 

Lenneke, boekhandel Bussum:

Toen tante Rosa ten tonele verscheen, bracht dat een heel bijzondere sfeer tijdens mijn jubileumfeestje. Ik heb ervan genoten

Dromedoris:

Deze dromenvanger vangt dromen en wensen van kleine en grote mensen. 

Tijdens uw feest verzamelt hij van alle gasten hun wensen voor de jubilaris/jarige. Aanwezige kinderen mogen hierbij helpen. De wensen worden aangeboden door de Dromenvanger of ...

door Tante Rosa.

Deze act gaat over dromen voor anderen, maar ook over uw eigen dromen en wensen. 

Na afloop gaat iedereen naar huis met een klein flesje met daarin met hun eigen droom. 

Reacties:

Marian den Hartog:

Wat was het bijzonder.

De bewegingen van de dromenvanger waren fantastisch goed, hoe die zich in de mand beweegt. ..

en die muis...

De wensen van alle gasten hebben we vanmorgen gelezen, dat was emotioneel. 

Kortom prachtig en voor ons een zoete herinnering. 

Rifka:

Een festival of een feest voor mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud laat zich raken en verrassen door Rifka La Luna, een schoonmaakster. 

Rifka poetst tafeltjes, stoft mensen af en legt op ontwapende wijze contact met iedereen. Rifka heeft ook altijd haar aapje Rufus en haar poes bij zich. Haar dieren vragen erom om geaaid te worden... 

 

Deze act zorgt voor ontroerende en vrolijke momenten, juist voor mensen die de wereld om zich heen niet altijd goed begrijpen.

Reacties:

 

Rianne, woonbegeleider De Brink, De Parabool:

Wat bijzonder om te zien dat onze (verstandelijk beperkte) bewoners gaan stralen, zich helemaal door Rifka laten poetsen en vertroetelen. Erg mooi, ze gaan op een heel speelse manier mee in de wereld van de pop. Heel bijzonder.

Jonna (21 jaar):

Ik vond het poppenspel heel leuk op mijn verjaardag. Ik had Rifka op bezoek. Zoals de pop deed, heel ondeugend met de taken die ze had gekregen. 

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now