top of page

Acts met poppen voor volwassenen

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Een ludiek en onvergetelijk moment op jouw feest.

Professioneel poppenspel raakt je in je hart, het spel gaat voorbij de wereld van taal. Dit maakt dat juist volwassenen ook zich als vanzelf open kunnen stellen voor een speelse, verrassende en ludieke ervaring. 

Als het leven weer gevierd mag worden, kun je jouw jubileum, familie- of bedrijfsfeest een heel persoonlijke en onvergetelijke touch geven met een van van de karakteristieke figuren van Popcontact. Het zijn acts, waarbij de jubilaris èn de gasten in het zonnetje worden gezet. 

Dromedoris:

Een act met een uniek kado voor de Jubilaris: een doosje vol wensen van alle gasten.

De dromenvanger vangt dromen en wensen. 
Tijdens uw feest verzamelt hij van alle gasten hun wensen voor de jubilaris/ jarige. Eventueel aanwezige kinderen mogen hierbij helpen. De verzamelde wensen worden aangeboden door de Dromenvanger zelf of ... door tante Rosa.

Ook de gasten worden door de Dromedoris getrakteerd hun eigen dromen... Na het feest gaat iedereen naar huis met een piepklein flesje met daarin met hun eigen droom, om te koesteren...

Dromedoris.jpg

Reacties:

Marian den Hartog:
Wat was het bijzonder. De bewegingen van de dromen-vanger waren fantastisch goed, hoe die zich  in de mand beweegt. De wensen van alle gasten hebben we vanmorgen gelezen, dat was emotioneel. Kortom prachtig en voor ons een zoete herinnering. 

Dromedoris

Tante Rosa:

Tijdens een (jubileum)feest  wandelt op een onverwacht moment Rosa van Ruijsendael binnen met haar rode rollator. Zij is de oude buurvrouw, tante of collega en weet allerlei anekdotes te vertellen.

Het wordt een onvergetelijk moment, waarop de jubilaris/

jarige en dierbaren op unieke wijze in het zonnetje worden gezet.

Na afloop geeft Rosa een klein aandenken òf het doosje vol wensen van de gasten, die eerder verzameld zijn door de Dromenvanger. 

Je kunt een combinatie van de act van tante Rosa en de Dromenvanger met korting boeken.

Rosa in de boekhandel.JPG

Reacties:

 

Juliette:

Tante Rosa kwam langs op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders met een persoonlijk verhaal vol humor, waar jong en vooral ook oud hartelijk om hebben gelachen. De manier waarop het karakter Tante Rosa is neergezet is zeer treffend, herkenbaar en weer vol humor. Het was het hoogtepunt van het feest! Dank Anke! 

Lenneke, boekhandel Bussum: 

Toen tante Rosa ten tonele verscheen, bracht dat een heel bijzondere sfeer tijdens mijn jubileumfeestje. Ik heb ervan genoten.

 

Sjaak van de bloemenzaak

Plots komt Sjaak binnen met zijn bloemenkar en de sfeer verandert. Deze Amsterdammer geeft aandacht aan iedereen. Er kunnen bloemen aan alle gasten uitgedeeld worden, maar ook alleen aan de jarige/jubilaris.

Sjaak kent de jarige/jubilaris al jaren en weet op vrolijke wijze hem/haar in het zonnetje te zetten. Sjaak spreekt de jarige toe op unieke wijze met een prachtig boeket bloemen. 

Een roosje voor jou.jpg

Reacties:

 

Martine Oosterveen:

Gisteren een mooi, grappig, liefdevol en gezellig bezoek van Sjaak van de Bloemenzaak gehad. Bewoners hebben genoten en waren ontroerd dat zij een bloem ontvingen van Sjaak. Dank je Anke.

Op bezoek in Heerenwege
bottom of page