Acts met poppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een jubileum of ander feest kunt u een heel bijzondere, persoonlijke en onvergetelijke touch geven met een poppen-act van Popcontact. U kunt kiezen uit 3 acts:

 

Tijdens een (jubileum)feest wandelt Rosa van Ruijsendael binnen met haar rollator. Zij is een onverwachte gast en een oude bekende. Zij weet allerlei anekdotes over de jubilaris en over dierbaren te vertellen.  Een moment waarop de jubilaris/jarige op unieke wijze in het zonnetje wordt gezet.

Het wordt nog onvergetelijker als vòòraf de Dromedoris met alle gasten dromen heeft opgevangen voor de jubilaris/jarige. Deze dromenvanger maakt ons weer bewust van onze eigen dromen en wensen. Hij vangt ze op en geeft ze je terug. Ondertussen verzamelt hij ook dromen van alle gasten, voor de jubilaris/jarige. Deze dromen worden op een later moment aangeboden  door tante Rosa.  

Tot slot kan schoonmaakster Rifka een feest opluisteren door de tafeltjes te poetsen en op ontwapende wijze contact te leggen met alle gasten. Ontroerende en vrolijke momenten voor jong en oud, zeer geschikt voor de ouderen- of gehandicaptenzorg.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

 

Reacties:

Marian:

Wat was het bijzonder. De bewegingen van de dromen-vanger waren fantastisch goed, hoe die zich in de mand beweegt. .. en die muis...

De wensen van alle gasten hebben we vanmorgen gelezen, dat was emotioneel. Kortom prachtig en voor ons een zoete herinnering. 

 

Lenneke, boekhandel Bussum:

Toen tante Rosa ten tonele verscheen, bracht dat een heel bijzondere sfeer tijdens mijn jubileumfeestje. Ik heb ervan genoten

Juliette:

Tante Rosa kwam langs op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Een persoonlijk verhaal vol humor, waar jong en vooral ook oud hartelijk om hebben gelachen. De manier waarop het karakter Tante Rosa is neergezet is zeer treffend, herkenbaar en weer vol humor. Het was het hoogtepunt van het feest!

Dank Anke! 

 Popcontact   06-30475473   Popcontact@yahoo.com                            Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now