Het grote Sinterklaasfeest...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is zover, het grote Sinterklaasfeest. Rifka maakt de feestzaal nog even schoon, als de telefoon gaat... Amerigo staat op de gang, zònder Sinterklaas, zònder Pieten en zònder kadootjes...Hoe is dit mogelijk?  Hij was toch met pensioen? En wie zit er in de zijtas van Amerigo te bellen ? Weet de Hulp Sinterklaas hier wel van? Komt dit alles wel goed ?

Het grote Sinterklaasfeest is een interactieve en grappige Sinterklaas-voorstelling gespeeld met grote poppen en een levensecht paard. Vooraf zingen de kinderen met gitaarbegeleiding de bekende liedjes en tijdens de voorstelling zetten ze hun schoen.

I.v.m. de maatregelingen rondom Corona speelt Popcontact dit jaar deze voorstelling alleen op scholen de kinderopvang en kleine bedrijfsfeesten. Bedrijven die een feest organiseren voor meer dan 50 kinderen (plus hun ouders) kunnen hopelijk volgend jaar weer worden bezocht door Popcontact.

Leeftijd: 4-8 jaar

Thema: Sinterklaas 

Groepsgrootte: max. 50 kinderen

Duur voorstelling: 45 minuten

Poppen: Anke van Vliet en Marjan Tjebbes

Speladvies: Frouke van Zomeren

 

Reacties:

Tirza, Nils en Anne, (4 en 5 jaar):

Ik vond het paard mooi. Ik vond het leuk dat Sint ging bellen. Ik vond het grappig, dat Piet ging verstoppen en huilen. Ik vond het grappig, dat de baard van Sinterklaas wiebelde.

Queenie, leerkracht Goudenregenschool:

De kleuters waren van begin tot eind geboeid. Ze leefden mee, zongen mee en gaven na afloop een groot applaus. Wat was het weer leuk en wat een mooie, aansprekende poppen!

Wendy, leekracht Taalkring (Auris):

Wat een lieve en mooie voorstelling weer. Prachtige poppen en een leuk verhaal. Een heerlijke invulling van de Sinterklaastijd.

Floor, vakleerkracht muziek, Mozarthof (ZMLK)

De kinderen hebben zichtbaar genoten van de Sinterklaas voorstelling. De poppen gingen helemaal leven voor de kinderen. De personages uit het verhaal kregen aanwijzingen uit de zaal en Piet kreeg een aai op zijn wang. Wat een leuke en veilige manier om in de Sinterklaas-sfeer te komen!

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Pietje