top of page

 

Voorstellingen en workshops voor kinderen:                 

 

Kinderen worden meegenomen in de magische wereld van het poppenspel tijdens de interactieve voorstellingen van PopcontactDe voorstellingen worden ervaren als sfeervol, intiem en vrolijk!

Alle voorstellingen zijn voor kinderen met een ontwikkelingsniveau van 4-8 jaar. 

Anke: Dankzij mijn jarenlange werkervaring binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg, kan ik goed inspelen op de behoeftes van kinderen, die iets extra's nodig hebben. Popcontact wordt dan ook veel geboekt voor kinderen in het speciaal (basis) onderwijs, jeugdzorg en het Wilhelmina Kinder-ziekenhuis. Daarnaast speel ik ook met veel plezier binnen de kinderopvang en bij kinderen thuis.

Op de site kun je alle mogelijkheden bekijken. Als je interesse gewekt is, kun je een mailtje sturen of bellen. Dan bekijken we samen wat voor jou het best passend is. 

Thuis bij familie Grutjes is de kinderboekenweek-voorstelling over de familie Grutjes. Elke zaterdag is het bij hen thuis pyjama-dag, zij doen die dag álles in hun pyjama. Maar soms loopt alles anders. Er zijn nog een paar plekken vrij. Lees meer

Kinderboekenweek 2023 : Thuis bij familie Grutjes

 

 Chico's avontuur    
Deze mooie muzikale voorstelling met fantasievolle dieren wordt vanuit een kast met een oude boom gespeeld.
Lees meer

Chico en moeder.jpg


   Later word ik
        Ridder

 
Een mooie en grappige voorstelling over je eigen weg vinden, vriendschap en avonturen. Lees meer

Later word ik Ridder.jpg

 
        Opa's
  magische 
Klok

Opa's magische Klok is een kluchtachtige voorstelling over feest en familie, gespeeld vanuit 2 koffers.
Lees meer

 

Opa Klok als jarig kind_

Reactie van Marlies Bootsma Dansdocent, ZMLK school de Schelp: Het was een feestje om jou op onze school voor speciaal onderwijs te mogen ontvangen. De leerlingen en leerkrachten hebben vol aandacht gekeken, geluisterd, gezongen en heerlijk gelachen om jouw humoristische poppentheater voorstellingen. 

   Poetsen met            Catootje...

Een grappige interactieve voorstelling met Catootje
die op zéér eigenwijze gaat schoonmaken...
Lees meer
 

 

Rifka denkt na.jpg

      Workshops
 

Kinderen ontdekken wat hun handen kunnen maken en hoe ze hun poppen tot leven kunnen wekken op muziek en hun hele lijf. Pure magie...

Lees meer

De poppen van Roodkapje.jpg

  Poppentheater         aan huis 

Popcontact is gespecialiseerd in verjaardagsfeestjes voor kinderen met speciale behoeftes. Helaas kan, i.v.m. het hoge aantal boekingen, Popcontact pas in 2024 weer op verjaardagen spelen.
Excuses voor het ongemak. 

 

Verjaardagsfeest met Rifka
bottom of page