top of page

Popcontact op jouw feest !

met een ludieke en onvergetelijke act

Je wilt je kroonjaar, lustrum of jubileum vieren en bent op zoek naar iets bijzonders. Bij Popcontact ben je aan het goede adres. Je kunt je feest een heel persoonlijke touch geven met een van van de  karakteristieke figuren van Popcontact, waarbij iedereen in het zonnetje wordt gezet. 

Op de site kan je informatie vinden, je kunt ook altijd even een mailtje sturen of bellen. In overleg komen we tot een mooi en passend plan. 

Dromedoris:

Tijdens uw feest komt de dromenvanger langs en verzamelt hij van alle gasten hun wensen voor de jubilaris/ jarige. Eventueel aanwezige kinderen mogen hierbij helpen. 

Ook de gasten worden door de Dromedoris getrakteerd hun eigen dromen... Na afloop hebben alle gasten  een klein flesje met daarin met hun eigen droom.

Dromedoris.jpg

Reacties:

Marian den Hartog:
Wat was het bijzonder. De bewegingen van de dromen-vanger waren fantastisch goed, hoe die zich  in de mand beweegt. De wensen van alle gasten hebben we vanmorgen gelezen, dat was emotioneel. Kortom prachtig en voor ons een zoete herinnering. 

Dromenvanger in de Morgenster

Tante Rosa:

Tijdens het feest  wandelt op een onverwacht moment Rosa van Ruijsendael binnen met haar rode rollator. Zij is de oude buurvrouw, tante of collega en weet allerlei anekdotes te vertellen.

Het wordt een onvergetelijk moment, waarop de jubilaris/
jarige en dierbaren op unieke wijze in het zonnetje worden gezet.

Rosa in de boekhandel.JPG

Reacties:

 

Juliette:

Tante Rosa kwam langs op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders met een persoonlijk verhaal vol humor, waar jong en vooral ook oud hartelijk om hebben gelachen. De manier waarop het karakter Tante Rosa is neergezet is zeer treffend, herkenbaar en weer vol humor. Het was het hoogtepunt van het feest! Dank Anke! 

Lenneke, boekhandel Bussum: 

Toen tante Rosa ten tonele verscheen, bracht dat een heel bijzondere sfeer tijdens mijn jubileumfeestje. Ik heb ervan genoten.

 

Sjaak van de bloemenzaak

Plots komt Sjaak binnen met zijn bloemenkar en de sfeer verandert. Deze Amsterdammer geeft aandacht aan iedereen. Er kunnen bloemen aan alle gasten uitgedeeld worden, maar ook alleen aan de jarige/jubilaris.

Sjaak kent de jarige/jubilaris al jaren en weet op vrolijke wijze hem/haar in het zonnetje te zetten. Sjaak spreekt de jarige toe op unieke wijze met een prachtig boeket bloemen. 

Een roosje voor jou.jpg

Reacties:

 

Tineke: 

De zusters vierden het 170 jarig bestaan van hun congregatie en we kregen hoog bezoek van Sjaak van de Bloemenzaak.

Hij had voor iedereen een persoonlijk woordje en is op zijn Amsterdams heel charmant. Het was een fijne, zeer bijzondere ontmoeting met Sjaak.

bottom of page