Huiskameroptredens en -voorstellingen 

voor vitale ouderen èn voor ouderen die in een zorginstelling wonen.

Raamtheater met Popcontact

Bijzondere acts vanachter het raam, tijdens de Corona-crisis

 

Een wonderlijke figuur verschijnt voor het raam.

Hij maakt contact met de bewoners, zingt bekende liedjes en lapt de ramen. Het is Benno, de ramenlapper. Dankzij Benno kunnen bewoners uit verpleeghuizen of instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking even genieten van iets heel wonderlijks. 

Ook Rifka kan voor het raam komen schoonmaken. Hierover lees je meer in de linkerkolom onder. 

Op zoek naar een voorstelling ter gelegenheid van een verjaardag van een dierbare, een seniorenmiddag van de kerk of een vakantieweek voor ouderen? Dan is Een koffer vol Liefde een verrassende voorstelling en een feest der herkenning.. 

 

Ik speel daarnaast ook graag voor ouderen met dementie. Leven in een wereld die je niet (meer) goed begrijpt, vraagt om nabijheid en ècht contact. Ik heb ervaren dat poppen hierin een bijzondere rol kunnen spelen. Door mijn ervaring als mantelzorger, het volgen van cursussen in contact clownerie en de Veder-methode, heb ik een speciaal aanbod kunnen ontwikkelen voor mensen met dementie in de vorm van huiskameroptredens en -voorstellingen.

Rifka ontmoet... en 't Heerlijk avondje zijn ook erg leuk en geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op.

 

Rifka ontmoet

In het interactieve Poppenspel met Rifka staat het verhaal van de de ander,hoe klein ook, centraal. Dat leidt tot verrassende, vrolijke en ontroerende ontmoetingen tussen mensen en poppen. 

Het is elke keer anders, dat maakt het zo bijzonder. 

 

Geschikt voor: ouderen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. 

Een koffer vol Liefde

 

Herinneringen aan de Liefde, iedereen heeft ze. Tijdens de voorstelling worden herinneringen aan (groot)ouders, vriendschap, verboden liefdes èn het huwelijk opgehaald. Een voorstelling vol koffers met verhalen, poppen, liedjes en oude voorwerpen. 

Geschikt voor: vitale ouderen en ouderen met (beginnende) dementie. 

 

't Heerlijk avondje

Herinneringen aan Sinterklaas komen weer tot leven tijdens deze bijzondere voorstelling met grote poppen, verhalen, liedjes, antiek speelgoed en lekkers.

Het mooie is dat het paard de afdeling op komt, Sint door de knieën kan en Piet bij mensen op schoot.

Geschikt voor: ouderen met dementie en/of een verstandelijke beperking.

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now