top of page

Popcontact maakt uw feest onvergetelijk

Met een mooie voorstelling of unieke persoonlijke act 

U wilt uw kroonjaar, gouden bruiloft of ander feest vieren met uw vrienden en familie. U bent nog op zoek naar een mooie invulling, waarbij u samen iets bijzonders meemaakt, plezier hebt, herinneringen tot leven komen en waar nog lang over nagepraat zal worden. U bent bij Popcontact op het goede adres.

 

Popcontact kan uw feest heel persoonlijke 'touch' geven met een mooie voorstelling of act met een karakteristieke figuur, waarbij u èn de gasten in het zonnetje worden gezet. Op de site kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Als uw interesse gewekt is, kunt u een mailtje sturen of bellen. Dan bekijken we samen wat voor uw feest het best passend is.  Anke neemt desgewenst contact op met de locatie om de mogelijkheden daar te bespreken en op de dag zelf kunt u genieten van uw gasten en een onvergetelijk moment. 


    Voorstelling:

    Een koffer vol Liefde: 

 

Herinneringen aan de Liefde, iedereen heeft ze. Tijdens de voorstelling Een koffer vol Liefde worden herinneringen aan (groot)ouders, vriendschappen, kalverliefdes èn het huwelijk opgehaald. Hierin spelen

ook de rol van de kerk, dansles, een romantische bioscoopfilm een rol.

 

De voorstelling duurt 60 minuten. Lees meer

Een koffer vol Liefde.jpg

Reacties:

Ria en Bert:
Om ons feest een extra feestelijk tintje te geven hebben we Anke gevraagd om met "Een koffer vol liefde" . Haar voorstelling met tante Rosa was indrukwekkend. Zelfs met een persoonlijke touch voor ons als jarigen. We hebben genoten en kregen na afloop allemaal positieve reacties. Een aanrader dus!      

 

        Act

Sjaak van de bloemenzaak

Plots komt Sjaak binnen met zijn bloemenkar en de sfeer verandert. Deze Amsterdammer geeft aandacht aan iedereen. Er kunnen bloemen aan alle gasten uitgedeeld worden, maar ook alleen aan de jarige/jubilaris.

Sjaak kent de jarige/jubilaris al jaren en weet op vrolijke wijze hem/haar in het zonnetje te zetten. Sjaak spreekt de jarige toe op unieke wijze met een prachtig boeket bloemen. 

Een roosje voor jou.jpg

Reacties:

 

Tineke: 

De zusters vierden het 170 jarig bestaan van hun congregatie, die zijn oorsprong heeft in Amsterdam en we kregen hoog bezoek van Sjaak van de Bloemenzaak. Hij had voor iedereen een persoonlijk woordje en is “op zijn Amsterdams” heel charmant. Het was een fijne, zeer bijzondere ontmoeting met Sjaak.

        Act:

   Tante Rosa


Tijdens het feest  wandelt op een onverwacht moment Rosa van Ruijsendael binnen met haar rode rollator. Zij is de oude buurvrouw, tante of bezoekdame uit de kerk en weet allerlei anekdotes te vertellen.

Het wordt een onvergetelijk moment, waarop de jubilaris/
jarige en dierbaren op unieke wijze in het zonnetje worden gezet.

 

Rosa in de boekhandel.JPG

Reacties:

 

Juliette:

Tante Rosa kwam langs op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders met een persoonlijk verhaal vol humor, waar jong en vooral ook oud hartelijk om hebben gelachen. De manier waarop het karakter Tante Rosa is neergezet is zeer treffend, herkenbaar en weer vol humor. Het was het hoogtepunt van het feest! Dank Anke! 

Lenneke, boekhandel Bussum: 

Toen tante Rosa ten tonele verscheen, bracht dat een heel bijzondere sfeer tijdens mijn jubileumfeestje. Ik heb ervan genoten.

bottom of page