top of page

Acts voor volwassenen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk moment op jouw feest of zakelijke bijeenkomst? Popcontact verzorgt ludieke en onvergetelijke poppentheater-acts, geheel op maat.

 

Ook volwassenen met een beperking kunnen genieten van acts-op-maat, waarin het maken van speels contact en plezier centraal staat. 

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden. Als je meer informatie wilt, kun je een mailtje sturen of bellen. Dan bekijken we samen wat voor jou/jullie het meest passend is. 

Acts voor volwassenen

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator of met een bloemenkar. Zij òf hij komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. 

Of de dromenvanger die u op aangename wijze confronteert met uw eigen dromen en mogelijk verborgen wensen èn dromen vangt voor de jubilaris of jarige. Lees meer

Rosa in de boekhandel.JPG

Acts voor volwassenen

met een beperking

 

Leven in een wereld die je niet goed begrijpt, vraagt om nabijheid en ècht contact. Poppen kunnen hierin een bijzondere rol spelen.

 

Catootje en Sjaak verstaan de kunst de initiatieven van de ander (hoe klein ook) te zien en deze te beantwoorden. Hierdoor ontstaan er mooie en ontroerende ontmoetingen tussen de bezielde pop en de ander. Lees meer.

Pretje samen.jpg
bottom of page