top of page

Acts en workshops voor volwassenen

Ben je op zoek naar een ludieke act voor jouw feest of zakelijke bijeenkomst? De Dromenvanger en tante Rosa en Sjaak staan garant voor een onvergetelijk moment. Ook volwassenen met een verstandelijke beperking kunnen genieten van poppentheater-acts, waarin het maken van speels contact en plezier centraal staat. 

En... wil je zelf de poppen ter hand nemen binnen je werk in zorg, kinderopvang of onderwijs, maar weet je niet goed hoe? Popcontact weet dit gelukkig wel en helpt je verder!

Op de site kun je alle mogelijkheden bekijken. Als je interesse gewekt is, kun je een mailtje sturen of bellen. Dan bekijken we samen wat voor jou het best passend is. 

Cursus Poppenspel

Wil jij zelf meer gebruik maken van poppenspel in je werk en je weet niet goed hoe ?

 

Doe dan mee met de cursus  en ontdek De kracht van Poppenspel'. 

Na de cursus ben je over de schroom heen en heb je vaardigheden en vertrouwen in je eigen poppenspel. Je hebt in je werk een extra middel in handen om contact te maken met jouw kinderen of volwassenen. Lees meer.

Contactclowns_bewerkt.jpg

Acts voor volwassenen

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator of met een bloemenkar. Zij òf hij komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. 

Of de dromenvanger die u op aangename wijze confronteert met uw eigen dromen en mogelijk verborgen wensen èn dromen vangt voor de jubilaris of jarige. Lees meer

Rosa in de boekhandel.JPG

Acts voor volwassenen

met een beperking

 

Leven in een wereld die je

niet goed begrijpt, vraagt

om nabijheid en ècht contact. Poppen kunnen hierin een bijzondere rol spelen.

 

Rifka la Luna en Sjaak verstaan de kunst de initiatieven van de ander (hoe klein ook) te zien en deze te beantwoorden. Hierdoor ontstaan er mooie en ontroerende ontmoetingen tussen de bezielde pop en de ander. Lees meer.

Pretje samen.jpg
bottom of page