top of page

  't Heerlijk avondje ...

Herinneringen ophalen aan het mooiste kinderfeest uit onze jeugd. 

Herinneringen aan Sinterklaas komen weer tot leven tijdens de voorstelling 't Heerlijk avondje. 

Het is een vertelvoorstelling met poppenspel, muziek, oud speelgoed en ruimte om eigen verhalen met elkaar te delen. De spanning van een kind, het zetten van je schoen, de kadootjes en het bezoek van Sint, Piet met paard Amerigo, het moment van twijfel én de ontdekking dat de goedheilig man niet bestaat.. Alles komt aan bod.

 

Het mooie is deze Sint door de knieën kan en Piet bij mensen op schoot kan. Ouderen hebben plezier om het grote paard, dat door het restaurant rolt en vertellen verhalen over vroeger. 

 

Er zijn nog een paar plekken voor december 2024. De voorstelling duurt 60 minuten en wordt voor ongeveer 15-20 mensen gespeeld. Een tweede voorstelling op hetzelfde dagdeel is mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Alles ligt klaar.jpg
Pepernoten%20delen_edited.jpg

Reacties:

 

Elly, coördinator Welzijn, Amaris 

Dank, voor de fijne ochtend, positieve sfeer en oprechte aandacht.

 

Marlon, medewerker welzijn Naarderheem, Vivium:

Een zeer bijzondere voorstelling van Popcontact. Door het interactieve spel, mooie verhalen, liedjes en antieke speelgoed kwamen er heel veel mooie herinneringen aan de huiselijke Sinterklaasvieringen boven. Sint kende natuurlijk iedereen nog van vroeger en wat een verhalen kwamen er los!

De blijdschap dat er een hele gulden in de schoen lag voor mandarijntjes, hoe bijzonder het was om als meisje voor Piet te spelen, de plagerijtjes met surprises en zo veel meer... De pretlichtjes in de ogen van de bewoners waren goud waard. Ik heb mee mogen genieten en leerde de bewoners weer een beetje meer kennen. Dank je wel Anke. 

bottom of page