top of page

  't Heerlijk avondje ...

Voorstelling voor ouderen met herinneringen aan Sinterklaas

Herinneringen aan Sinterklaas komen weer tot leven tijdens de huiskamervoorstelling Sint op bezoek.

Verhalen over het zetten van de schoen, de kadootjes en zwarte Piet worden opgehaald tijdens een bezoek met figuren van Sinterklaas, Amerigo en Piet. Het mooie is dat het paard de afdeling op komt, Sint door de knieën kan en Piet bij mensen op schoot kan. Mensen vertellen verhalen over vroeger en soms is het een stevig vasthouden van Sint of het aaien van Piet al voldoende. Dit bezoek gaat natuurlijk gepaard met sinterklaasliedjes met gitaarbegeleiding en chocolademelk.

 

Sint op bezoek: Sint komt op zijn paard met Amerigo langs. Hij herinnert zich alle mensen nog van vroeger. Met verhalen, liedjes, muziek, poppen en voorwerpen over een van de belangrijkste kinderfeesten van vroeger, komen mooie herinneringen weer tot leven.

Voor december 2023 zijn alle voorstellingen al geboekt. Vanaf januari 2024 kunt u weer boeken.  

De voorstelling duurt 60 minuten en wordt voor ongeveer 15-20 mensen gespeeld. Een tweede voorstelling op hetzelfde dagdeel is mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Alles ligt klaar.jpg
Pepernoten%20delen_edited.jpg

Reacties:

 

Elly, coördinator Welzijn, Amaris 

Dank, voor de fijne ochtend, positieve sfeer en oprechte aandacht.

 

Marlon, medewerker welzijn Naarderheem, Vivium:

Een zeer bijzondere voorstelling van Popcontact. Door het interactieve spel, mooie verhalen, liedjes en antieke speelgoed kwamen er heel veel mooie herinneringen aan de huiselijke Sinterklaasvieringen boven. Sint kende natuurlijk iedereen nog van vroeger en wat een verhalen kwamen er los!

De blijdschap dat er een hele gulden in de schoen lag voor mandarijntjes, hoe bijzonder het was om als meisje voor Piet te spelen, de plagerijtjes met surprises en zo veel meer... De pretlichtjes in de ogen van de bewoners waren goud waard. Ik heb mee mogen genieten en leerde de bewoners weer een beetje meer kennen. Dank je wel Anke. 

bottom of page