top of page

 Het grote Sinterklaasfeest...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is zover, het grote Sinterklaasfeest. Rifka maakt de feestzaal nog even schoon, als de telefoon gaat... Ozosnel staat op de gang, zònder Sinterklaas, zònder Pieten en zònder kadootjes...Hoe is dit mogelijk?  Hoe is Ozosnel alleen naar het feest gekomen? En wie zit er in de zijtas van Ozosnel te bellen?                Weet de Hulp Sinterklaas hier wel van? 

Het grote Sinterklaasfeest is een interactieve en grappige Sinterklaas-voorstelling gespeeld met grote poppen en een levensecht paard. Vooraf zingen de kinderen met gitaarbegeleiding de bekende liedjes en tijdens de voorstelling zetten ze hun schoen.

I.v.m. de maatregelingen rondom Corona speelt Popcontact dit jaar deze voorstelling alleen op scholen en in de kinderopvang. Bedrijven die een feest organiseren voor meer dan 50 kinderen (plus hun ouders) kunnen hopelijk volgend jaar weer worden bezocht door Popcontact.

Leeftijd: 4-9 jaar

Thema: Sinterklaas 

Groepsgrootte: max. 50 kinderen

Duur voorstelling: 45 minuten

Poppen: Anke van Vliet en Marjan Tjebbes

Speladvies: Frouke van Zomeren

 

Sint en Amerigo.jpg

Reacties:

Tirza, Nils en Anne, (4 en 5 jaar):

Ik vond het paard mooi. Ik vond het leuk dat Sint ging bellen. Ik vond het grappig, dat Piet ging verstoppen en huilen. Ik vond het grappig, dat de baard van Sinterklaas wiebelde.

Queenie, leerkracht Goudenregenschool:

De kleuters waren van begin tot eind geboeid. Ze leefden mee, zongen mee en gaven na afloop een groot applaus. Wat was het weer leuk en wat een mooie, aansprekende poppen!

Wendy, leekracht Taalkring (Auris):

Wat een lieve en mooie voorstelling weer. Prachtige poppen en een leuk verhaal. Een heerlijke invulling van de Sinterklaastijd.

Floor, vakleerkracht muziek, Mozarthof (ZMLK)

De kinderen hebben zichtbaar genoten van de Sinterklaas voorstelling. De poppen gingen helemaal leven voor de kinderen. De personages uit het verhaal kregen aanwijzingen uit de zaal en Piet kreeg een aai op zijn wang. Wat een leuke en veilige manier om in de Sinterklaas-sfeer te komen!

Pietje.jpg
bottom of page