'Knuffelvriendjes'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

De interactieve voorstelling 'Knuffelvriendjes' waarbij de kinderen zelf actief meedoen, is een aanrader voor peuters en kleuters en voor leerlingen van het speciaal onderwijs. Via poppenspel, vertelplaten, liedjes en bewegingsspel beleven de kinderen de vriendschap tussen Lotje en haar knuffels Oscar en Haas. 

Ze zingen de liedjes, kruipen als een schildpad en maken zelf wind, en regen. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek ’Oscar’ van Trees  Verburg (Stichting Oscar). U ontvangt er per boeking 1 boekje  met cd èn lesbrief met lesideeen voor een paar thema's gratis bij.

 

Lotje moet naar bed, maar ze is haar knuffelvriendjes Oscar en Haas kwijt. Lotje zoekt ze overal.

Als Lotje  in ze in de verhaaltjes kist zoekt, beleven de kinderen met Lotje het avontuur uit het boek van schildpad Oscar en zijn vriend Haas. Ze kruipen als een schildpad, maken zelf wind, regen en onweer en dansen na afloop van het verhaal. De kist wordt gesloten en Lotje moet nu echt naar bed. Maar Lotje hoort iets achter het gordijn … Dààr zijn ze, in het bos. Oscar en Haas zijn ècht op avontuur gegaan…

 

Muziek: Trees Verburg en Dony van Vliet

Leeftijd: 2,5 tot 6 jaar.

Thema's: Vriendschap, knuffels, naar bed gaan, het weer. 

Duur voorstelling: 45 minuten.

Reacties:

Monique en Rian, Kinderdagverblijf Dribbel:

Prachtige interactieve voorstelling. Het was een goede afwisseling van luisteren en het zelf maken van regen en wind. De kinderen bleven tot het eind geboeid. Heel fijn, dat we vooraf het boekje hadden, om de liedjes en het verhaal te verkennen. Kortom een succes!

 

Janine, leerkracht Goudenregenschool:

De kleuters vonden het super leuk. Lekker interactief! Een aanrader.

 

Elly, leerkracht van de Meerklank, school voor ZML:

Mijn kleuterklas en alle andere groepen in onze school hebben genoten van je interactieve voorstelling over vriendschap met Lotje en Oscar. Een grote aanrader voor het speciaal onderwijs.

 

Marjan van Olivijn, mytylschool:

De kinderen en wij hebben enorm genoten van je poppenspel! Super leuk dat je na het spel nog even bij een van de kinderen langs ging. Heel leuk om te zien, dat kinderen met spraakcomputer ook zo enthousiast reageerden op je spel. 

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now