'Knuffelvriendjes'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

Je bent klein en moet naar bed, maar kan echt niet... want je knuffels zijn kwijt.

'Knuffelvriendjes' is een voorstelling voor peuters en kleuters en gaat over bang zijn... in het donker, voor onweer en regen èn wat je hiertegen kan doen. Met poppen, vertelplaten en liedjes beleven jonge kinderen een herkenbaar verhaal. De kinderen doen zelf mee, ze kruipen als een schildpad, maken wind, regen en onweer. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek ’Oscar’ van Trees  Verburg (Stichting Oscar) en je ontvangt er gratis per boeking 1 prentenboekje plus cd èn lesbrief bij.

 

Lotje moet naar bed, maar ze is haar knuffelvriendjes Oscar en Haas kwijt. Als Lotje in ze in de verhaaltjes kist zoekt, beleven de kinderen mèt Lotje het avontuur van de bange schildpad Oscar en zijn vlugge vriend Haas. Als het verhaaltje uit is, wordt de kist gesloten. Lotje moet nu echt naar bed. Maar Lotje hoort iets achter het gordijn … Dààr zijn ze, in de tuin. Oscar en Haas zijn ècht op avontuur gegaan…

 

Muziek: Trees Verburg en Dony van Vliet

Leeftijd: 2,5 tot 6 jaar.

Thema's: Vriendschap, knuffels, naar bed gaan, het weer. 

Duur voorstelling: 45 minuten.

Reacties:

Monique en Rian, Kinderdagverblijf Dribbel:

Prachtige interactieve voorstelling. Het was een goede afwisseling van luisteren en het zelf maken van regen en wind. De kinderen bleven tot het eind geboeid. Heel fijn, dat we vooraf het boekje hadden, om de liedjes en het verhaal te verkennen. Kortom een succes!

 

Janine, leerkracht Goudenregenschool:

De kleuters vonden het super leuk. Lekker interactief! Een aanrader.

 

Elly, leerkracht van de Meerklank, school voor ZML:

Mijn kleuterklas en alle andere groepen in onze school hebben genoten van je interactieve voorstelling over vriendschap met Lotje en Oscar. Een grote aanrader voor het speciaal onderwijs.

 

Marjan leerkracht van Olivijn, mytylschool:

De kinderen en wij hebben enorm genoten van je poppenspel! Super leuk dat je na het spel nog even bij een van de kinderen langs ging. Heel leuk om te zien, dat kinderen met spraakcomputer ook zo enthousiast reageerden op je spel. 

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now