top of page

Een feestelijke programma op maat voor kinderen,

die extra zorg en aandacht nodig hebben

 

 

Op je verjaardag een poppentheatervoorstelling huis...  dat vergeet je kind nooit meer. In overleg maken we een feestelijk programma op maat, passend bij het niveau en behoefte van je zoon of dochter. Jullie hoeven op de dag zelf de deur niet uit, alles wordt geregeld en jouw jarige staat in het middelpunt. We zingen je zoon of dochter eerst toe met de gitaar en daarna genieten de kinderen van de voorstelling en/of workshop. Ik zorg ervoor dat álle kinderen tot hun recht komen tijdens de voorstelling.  

  

De verschillende mogelijkheden

De voorstellingen Poetsen met Rifka en Knuffelvriendjes zijn heel leuk voor kinderen met een ontwikkelings-niveau van 3-8 jaar. Duur van het programma, inclusief toezingen van de jarige: 30-45 minuten.

Opa's magische Klok is heel geschikt voor kinderen met een ontwikkelingsniveau vanaf 4 jaar. Duur van programma inclusief toezingen van de jarige: 45-60 min.

Kinderen met een ontwikkelingsniveau vanaf 6 jaar kunnen ook een workshop poppenspel doen. Ze ontdekken met behulp van muziek en theateroefeningetjes hoe ze een pop of eigen knuffel tot leven wekken. Duur workshops:  30-45 minuten. 

Jarig

Reacties:

Stephanie, moeder B (8 jaar):

Voor onze zoon en zijn klasgenootjes heeft Anke een fantastische voorstelling bij ons thuis verzorgd. Afgestemd op kinderen met een (verstandelijke) beperking. Prachtig om te zien hoe zij als professional pur sang met ieder kind contact weet te maken en hoe zij hen allemaal positief weet te raken en betrekt bij het verhaal.

Het was de tweede keer dat zij een voorstelling voor ons kinderfeestje verzorgde en beide keren was het een groot succes. Een mooi verhaal, interactie met de poppen, liedjes, muziek. Zelfs een kadootje voor de jarige!:-) Het heeft alles in zich.

Zowel de kinderen als de ouders zijn er nog steeds van onder de indruk.

Kortom: een aanrader die kinderen en hun ouders een waardevolle beleving en herinnering geeft! 

Femke, moeder van Senna (12 jaar):

Ik zocht naar een leuke en geschikte invulling voor het kinderfeestje van onze dochter met een meervoudige beperking. Anke denkt mee over de geschiktheid van de verschillende voorstellingen.  Ze stelt goede vragen over de kinderen die op het feestje komen om zo een goed beeld te krijgen van mogelijkheden en beperkingen. 

Tijdens de voorstelling voelt Anke goed aan wat een kind fijn vindt aan contact en aandacht. Ze observeert en zet elk kind op een prettige manier in de aandacht en de jarige net wat meer! Anke weet de kinderen te boeien met een leuk verhaal en humor; kortom heel fijn poppentheater!

Jonna (21 jaar):

Ik vond het poppenspel heel leuk op mijn verjaardag. Ik had Rifka op bezoek. Zoals de pop deed, heel ondeugend met de taken die ze had gekregen.

bottom of page