top of page

Welkom bij Popcontact

Ben je op zoek naar: 

         

  • Een sfeervolle poppentheatervoorstelling of creatieve workshop, die goed is afgestemd op het niveau en de mogelijkheden van kinderen?

  • Een bijzondere belevenis in het verpleeghuis, waarbij er weer gelachen wordt, herinneringen opgehaald worden en mensen in verbinding zijn met zichzelf en met elkaar?

  • Een ludieke en onvergetelijke poppentheater-act op maat, op jouw jubileum- of familiefeest? 

  • Een workshop omdat je interactief poppenspel wilt toepassen, maar niet goed weet hoe? 

 

Dan ben je bij Popcontact op het juiste adres. Het professionele en interactieve poppenspel van Anke van Vliet-Zwiers raakt je in je hart. Haar spel verbindt jong en oud op een speelse en verrassende manier, óók bij hen voor wie het maken van contact niet (meer) vanzelfsprekend is.

 

Popcontact speelt binnen zorg, (speciaal) basisonderwijs en kinderopvang. Door het boeken van een voorstelling van Popcontact bezorg jij de ander een onvergetelijke ervaring. 

Kinderen

Voorstellingen en workshops

 

Kinderen gaan helemaal op in

sfeervolle, interactieve en vrolijke voorstellingen. 

 

Ook kunnen kinderen zelf aan de slag met poppen(spel) tijdens creatieve workshops.

Popcontact speelt binnen zorg, (speciaal) onderwijs en kinderopvang.

Lees meer

Chico en moeder.jpg

Volwassenen

Acts en workshops

 

Laat je tijdens een feest verrassen door een levensechte personage. 

 

Voor volwassenen met een verstandelijke beperking 

biedt Popcontact maatwerk.

Daarnaast biedt Popcontact workshops poppenspel voor professionals binnen zorg, onderwijs en kinderopvang.

Lees meer

Rosa in de boekhandel.JPG

Ouderen

Optredens en voorstellingen

 

Ook ouderen worden geraakt door het poppenspel van Popcontact. Het zijn herkenbare voorstellingen en acts, waarbij verbinding en plezier centraal staan.  

Popcontact heeft een speciaal aanbod ontwikkeld voor mensen met dementie. 

Lees meer

DSCN7353.JPG

Anderen over Popcontact:

Elly Profijt, coördinator Welzijn bij Amaris: Popcontact onderscheidt zich van de vele muzikale voorstellingen, door een andere creatieve vorm; door in gesprek met de pop, contact te leggen met de bewoner.

 

De vrolijke, creatieve en intrigerende wijze waarop Anke als poppenspeler contact maakt, brengt voor ieders beleving iets anders teweeg. Ik ben ervan overtuigd, dat de emotie die het spel oproept zo echt is dat hij op dat moment ook nodig of passend is bij die bewoner. Anke werkt met een groep, maar alle bewoners komen individueel op hun niveau aan bod.

De prachtige poppen waar Anke mee speelt, hebben zoveel uitdrukking, zachtheid, kleur en echtheid, dat het onmogelijk lijkt om hier niet op te reageren vanuit je hart. Een middag vol vrolijkheid, soms een traan, herinneringen, herkenning en ontroering kenmerken de bezoeken van Anke, de Poppenspeelster. 

Lees meer

bottom of page