top of page

Cursus en acts voor volwassenen

Popcontact is ook interessant voor volwassenen. Als je zelf de mogelijkheden van het poppenspel wil ontdekken, kan je bij Popcontact terecht voor een goede cursus of workshop. Maar ook voor een onvergetelijk moment op jouw feest of zakelijke bijeenkomst heeft Popcontact ludieke poppentheater-acts. En volwassenen met een beperking kunnen genieten van acts-op-maat, waarin het maken van speels contact en plezier centraal staat. 

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden. Als je meer informatie wilt, kun je een mailtje sturen of bellen. Dan bekijken we samen wat voor jou/jullie het meest passend is. 

Cursus Poppenspel

Wil jij de magie van poppenspel ontrafelen en het leren inzetten in je werk of als poppenspeler? 

Doe dan de cursus en ontdek

De kracht van Poppenspel

Tijdens de cursus leer je spel-technische vaardigheden en krijg je vertrouwen in je eigen poppenspel.

 

Je hebt hierdoor in je werk een extra middel in handen om Pop-contact te maken met kinderen, cliënten of bewoners. Lees meer.

Cursus najaar 2023

Acts voor volwassenen

Tijdens het feest, loopt plotseling een onverwachte gast binnen achter haar rode rollator of met een bloemenkar. Zij òf hij komt de jubilaris op treffende en zeer persoonlijke wijze toespreken. 

Of de dromenvanger die u op aangename wijze confronteert met uw eigen dromen en mogelijk verborgen wensen èn dromen vangt voor de jubilaris of jarige. Lees meer

Rosa in de boekhandel.JPG

Acts voor volwassenen

met een beperking

 

Leven in een wereld die je

niet goed begrijpt, vraagt

om nabijheid en ècht contact. Poppen kunnen hierin een bijzondere rol spelen.

 

Rifka la Luna en Sjaak verstaan de kunst de initiatieven van de ander (hoe klein ook) te zien en deze te beantwoorden. Hierdoor ontstaan er mooie en ontroerende ontmoetingen tussen de bezielde pop en de ander. Lees meer.

Pretje samen.jpg
bottom of page