Raamtheater: De zingende ramenlapper 

Voor mensen in verpleeghuizen of gehandicaptenzorg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Een wonderlijke figuur verschijnt voor het raam. Een ramenlapper van stof maakt contact met de bewoners, zingt bekende liedjes en lapt de ramen. Dankzij Benno en Rifka kunnen bewoners in deze periode van Corona crisis even genieten van iets heel wonderlijks. Popcontact heeft sinds kort 2 ramenlappers in dienst: Rifka en Benno. Ze komen beiden mee, om uw ramen te lappen en worden ingezet naar wat het best passend is voor uw bewoners. 

Deze act vanachter het raam is geschikt voor mensen die in verpleeghuizen wonen of in instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. De act is met geluidsversterking.

Per woonkamer duurt een optreden ongeveer 15 minuten. Dan zijn ook meteen een paar ramen gelapt;)

Het enige dat hiervoor nodig is, is droog weer, mensen die voor het raam zitten, met personeel erbij en

de ramen op een kier open. Dan kunnen de mensen meezingen met Benno of Rifka buiten. 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Reacties:

 

Joyce van der Linden, Parkhoff, Dordrecht:

Wat een geweldig optreden! Heel leuk. Onze bewoners hebben erg genoten. Wat afleiding in deze moeilijke tijd is altijd welkom. Veel succes en nogmaals veel dank. 

 

Anouk, Polderhuis, Dordrecht:

De bewoners hebben genoten van de muziek en gelachen om de voorstelling. Hartstikke bedankt voor het hartverwarmende optreden. 

Medewerkers Erve Mensman, Geesteren:

De bewoners en wij als personeel hebben genoten van je optreden. De interactie was erg leuk en de muziek erbij was ook gezellig. 

Nelleke, Omring, Buitenveld:

Als Rifka weer de buitenboel komt doen, gaan we er echt voor zitten. Want dat wordt genieten van een pop die bijna tot leven komt. En dat is knap! Rifka geeft de dag een gouden randje door haar onbevangen houding en humor. Rifka vertedert, laat je verbazen en tovert een grote glimlach op je gezicht. Zo leuk!!!