Nieuw in 2021:

Sjaak van de bloemenzaak...

Leven in een wereld die je niet (meer) goed begrijpt, vraagt om nabijheid en ècht contact. Ik heb ervaren, dat poppen hierin een bijzondere rol kunnen spelen. 

Sjaak is een Amsterdammer, hij heeft jarenlang zijn eigen bloemenzaak gehad en bezorgt nu verse bloemen en liedjes in verpleeghuizen. Sjaak heeft geen haast en heeft alle aandacht voor de mensen. 

Sjaak heeft ook zijn aap bij zich, Chimp. Chimp roept ook veel op, mensen komen naar voren in hun stoel om de aap te aaien en genieten. 

 

De bezoeken duren ongeveer 45 minuten per woonkamer. Mijn ervaring is dat regelmatige bezoeken (middels een strippenkaart) leiden tot herkenning en een diepgang in de contacten. U kunt ook een bezoek van Sjaak boeken als bijzonder kado voor uw familielid of de woning waar uw familielid verblijft. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Reacties:

 

Martine Oosterveen, medewerker Welzijn Herenwege:

Gisteren een mooi, grappig, liefdevol en gezellig bezoek van Sjaak van de Bloemenzaak gehad. Bewoners hebben genoten en waren ontroerd dat zij een bloem ontvingen van Sjaak.  dank je Anke Zwiers

 

Stichting Waranda, Heerewegen: 

Van Sjaak van de bloemenzaak kregen de bewoners een bloem en hij zong bekende liedjes. De bewoners werden uitgenodigd contact te maken, te bewegen en te zingen.

Deze bezoekjes leverden waardevolle momenten op!

 Popcontact   06-30475473   info@popcontact.nl                                 Hilversum  KvK:66088658
Popcontact
  • YouTube - Popcontact
  • LinkedIn - Anke van Vliet-Zwiers
  • Facebook - Popcontact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Sjaak in zijn pak